Om

OM

Velkommen til 

Style By Stigmo

Som din personlige stylist, negletekniker og vippertekniker er det min mission er at hjælpe dig med at finde det sted hvor din stil shiner allermest! Det sted hvor du altid vil føle dig sexet og lækker 🔥♥️ ✨


Jeg handler kun med godkendte leverandører, og du får altid unikke og personlinge smykker og behandlinger skræddersyet til dig. 

Der sættes stor vægt på både kvalitet og service til overskuelige priser, så alle kan være med.
Skønhed er for alle, uanset alder eller køn. 


"Style By Stigmo bruger kun godkendte leverandører for at sikre dig,

de bedste resultater og smykker"

Kvinden bag 


Jeg er uddannet stylist på Stylewise Academy v. Tini Owild i 2013, og jeg har taget sugaring kursus ved Hevi, der er Astma & allergi mærket, jeg har taget kurser som negletekniker ved anerkendte Crystal Nails, Nailmania og CND. Jeg er desuden uddannet vippetekniker ved LuxLash.


Med disse kundskaber i bagagen har jeg en lille klinik herhjemme, hvor disse udvalgte skønhedsbehandlinger foregår. 


Klinikken, Beauty By Stigmo, ligger i rolige og behagelige omgivelser, centralt på vestfyn med kort afstand til både Fredericia, Middelfart, Assens, Bogense og Odense. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen!


Ved Jewllery by Stigmo laves der kvalitetssmykker i sølv, forgyldt eller forsølvet materialer uden nikkel eller andet allergifremkaldende stof.

Her sættes der pris på luksus og kvalitet. Smykkerne skal se super luksuriøse og smukke ud. Og de skal være til en pris, hvor alle kan være med.

Klinikken

IMG_2024
IMG_1206
IMG_1203
IMG_1200
Skærmbillede 2017-02-17 kl. 18.47.29
046FA107-3E84-4DCC-9710-0BA40A210A56
IMG_1037
4802E74E-15B9-4F49-AD8F-07B812E4249C

Uddannet og høj faglighed

Fremhæv din skønhed

Our beauticians are SUPER friendly! Before your treatment, have a cup of coffee with your beautician and openly discuss all your concerns in a candid environment. Proceed with the treatment only when you’re satisfied with your discussion.

Jeg har gennemgået kurser ved Nailmania, Crystal Nails, CND og senest Magnetic Nails. Dette for at kunne præstere de bedst mulige negle på jer, mine kunder. 

Derudover har jeg af flere omgange taget kurser ved Hevi Sugaring, så du som min kunde, er sikker på, at komme ud med det bedst mulige resultat. 


Eyelashextension har jeg taget kursus ved LuxLash, og senest har jeg taget kursus ved Star Lash, så dine vipper bliver så flotte som mulige. 


Alt dette for at sikre dig, som min kunde, at du kommer ud med et flot og holdbart resultat uanset behandling. Samt sikre mig jeg altid er med på trends og de rette teknikker, når jeg arbejder med produkterne. 

Logo
STRLSH_FrontLogo
AI_HEVI_ALM1
Skærmbillede 2016-04-21 kl. 21.55.52

Instagram @stylebystigmo

Samarbejdspartnere

Ørslevvej 25, 

5592 Ejby

Copyright © All Rights Reserved 2020                           CVR. 35593659

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend